Става още по-топло

NetNews

Днес ще бъде още по-топло, в сравнение с вчера, предад БНТ.

Очакванията са за максимални температури между 27° и 32°, в София – около 28°. Ще бъде слънчево, но в следобедните часове на отделни места в Югозападна България, главно в планинските райони, ще превали и прегърми.

На морския бряг ще бъде слънчево, с умерен южен вятър. Максималните температури там ще са между 20° и 25°. Температурата на морската вода е от 13° до 15°, а вълнението на морето ще бъде слабо.

Предимно слънчево ще бъде и в планините, с повече облаци в Рило-Родопската област, където в следобедните часове на места ще превали и прегърми.

Вятърът ще е слаб с посока от юг. Температурите ще се повишат и максималните в курортите ще са от 17° на Алеко до 21° на Боровец, в Банско – 24°.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

332 нови случаи на коронавирус, починаха още 16 заразени

332 са новите случаи на коронавирус у нас през последното денонощие. Положителни са 5,5 процента от направените 6010 теста, показват актуализираните данни на Единния информационен портал към полунощ. Броят на хората с активна инфекция падна под 120 хиляди. Намалява и броят на пациентите с COVID-19 в болница – те са […]