Стадо глигани причака жена на излизане от супермаркет и… (ВИДЕО)

NetNews

Недалеч от Рим, в италианското село Льо Руг, стадо диви свине заобиколи италианка, току-що излязла от супермаркета и открадна покупките ѝ. Видео от инцидента беше публикувано в мрежата.

На кадрите се вижда как животните са избутали жената обратно до колите на паркинга, за да ѝ отнемат храната. След като италианката освободи торбите с храни от ръцете си, два малки глигана започват да ядат съдържанието ѝ точно на паркинга. Възрастните пък отнасят част от плячката.

Според The ​​Guardian видеоклипът поднови дискусии сред местните жители за свободата на движение на диви свине в италианските градове. Отбелязва се, че средно в Италия се случват около десет хиляди произшествия по вина на тези животни. През април най-голямата асоциация на земеделските производители в страната определи нарастването на броя на глиганите в някои региони на страната като неприемлив и поиска властите да се намесят. По-рано през април четири диви свине организираха погром в китайския град Нингде, провинция Фуджиан. Според съобщения в местната преса животните са се спуснали от планина, съседна на града. Те препускаха по улиците на Нингде, нахлуваха в магазини и събаряха хората.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Софиянски: В служебния кабинет са сериозни хора

"Изключително сериозни хора са избрани в служебния кабинет. Кадровите промени са нормални, но бързо трябва да се изяснят приоритетите". Това каза в "Офанзива с Любо Огнянов" бившият служебен премиер и кмет на София Стефан Софиянски. По думите му най-належащи са промени в анти COVID-програмата. "Нужна е задължителна карантина в хотели […]