Стана ясно кога ще видим новия iPhone

NetNews

Всяка година месец септември е специален за феновете на iPhone, тъй като компанията обикновено провежда специално събитие на което се разкриват новите модели смартфони. Тази година също не прави изключение и именно в първия есенен месец ще видим новия iPhone 14 и 14 Pro.

Все още няма официална информация от Apple, но такава вероятно ще бъде оповестена седмица преди събитието. Според прочутият анализатор Марк Гурман, компанията от Купертино ще избере 7 септември за представянето на новите устройства, последвани от стартиране на продажбите на 16 септември.

Очаква се на събитието да бъдат представени четири нови iPhone-а, а също така нови компютри от серията Mac, нов Apple Watch, както и няколко нови iPad-а. Дали тази дата ще се потвърди или Apple ще избере следващата дата, предстои да разберем.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Базел обяви колко билета ще отпусне на ЦСКА за гостуването в Швейцария

ЦСКА ще получи 1500 билета на „Санкт Якоб Парк“ след седмица, когато клубът ще гостува на Базел във финалния плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите, научихме от уебсайта на швейцарците. 500 пропуска ще бъдат пуснати в продажба на касите на стадион „Българска армия“, а останалите 1000 билета […]