Стана ясно кои са жертвите от адското меле на „Тракия“

NetNews

Стана ясно кои са загиналите при тежкото меле на АМ "Тракия". Пътуващите в Хюндая са работници, полагащи асфалт в Безмер, Община Ямбол, предаде "Флагман".

Те са се прибирали от работа към Бургас. Загиналите мъже са на 32,38 и 49 години, като последният е водачът на минивана.

Тримата оцелели в зверската самостоятелна катастрофа са откарани в шокова зала, като един от тях е настанен в реанимация, а другите все още се преглеждат. Пострадалият, настанен в реанимация с опасност за живота, е на 50 години, а останалите двама – 53-годишен с множество травми по тялото и 37-годишен най-леко пострадал – с повърхностни общи контузии.

Предстои да им бъдат взети проби за алкохол и наркотични вещества.

Припомняме, че катастрофата стана в района на 356 км, в посока Бургас.

В лекия автомобил Хюндай са се придвижвали шестима души. Водачът е загубил контрол над минивана, ударил се е в мантинелата и след каскадно завъртане се е озовал в канавката по таван.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаха бракониери, убили две сърни

Полицията задържа трима бракониери. Подозренията са, че са убили 2 сърни в землището на село Добростан. Жител на селото чул изстрели и подал сигнал на тел. 112. Полицейски екип пристигнал на посоченото място, където бил паркиран лек автомобил, управляван от жител на пловдивското село Първенец. В колата се намирали още […]