Стана ясно кой е бившият мъж на Марта от „Ергенът“

NetNews

„Случайно попаднах на ваша статия за Марта от „Ергенът“ и бившия ѝ мъж. Бях в шок, след като видях снимката. С въпросния човек съм имала кратка връзка по времето, когато те вече са имали дете“. Това твърди в сигнал до Флагман.бг жена, която се представя като Мария Илиева. Поставяме думите ѝ под съмнениe, защото не представя доказателства.

Тя разказва, че си писала с Мартин в сайт за запознанства, след което излезли няколко пъти. Направило ѝ впечатление, че бил човек с много пари и голямо самочувствие.

Въпросната Мария изпратила и профила на мъжа. Неговото име е Мартин Иванов и от София, а внимателен преглед доказва, че именно това е бившият съпруг на една от малкото стойностни участнички в „Ергенът“. Мартин е премахнал снимките си с Марта, но има много кадри с момиченцето си, а на част от тях художничката, чрез своя профил във Фейсбук, е оставила любовни послания.

В последния епизод на предаването Марта призна на Виктор, че бившият ѝ мъж е любовта на живота ѝ, че двамата са си обещали да се съберат отново след време и това бе основната причина да остане без роза и прекрати участието си в „Ергенът“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Русия чества Деня на победата с военни паради

На фона на продължаващите бойни действия в Украйна Русия ще отбележи с военни паради в 28 града 77-та годишнина от победата във Великата отечествена война, предаде БНР. По традиция парадът на победата в Москва ще започне в 10 ч. местно и българско време и ще продължи около час. В тържествен […]