Стана ясно кой ще е новият шеф на „ДКЦ 1“ – Ямбол

NetNews 1

След два неуспешни опита, на третия път Община Ямбол най-после съумя да проведе конкурса за управител на „ДКЦ – 1” – Ямбол. Новият ръководител на лечебното заведение се казва Елеонора Костадинова. Тя е класирана на първо място от комисията, провела състезателната процедура. Това става ясно от внесената информация в ОбС , който на утрешното си заседание /б.а. 25.11.2021 г./ трябва да утвърди класирането.

Припомняме, че решение за провеждане на конкурса бе взето още през април, след което бе обявен от общината. Той обаче приключи без допуснати участници. Последва повторно обявяване в началото на юли, като процедурата завърши със същия резултат.  

На третия поред конкурс документи за участие са подали 4 кандидати. Това са д-р Димитър Брънков, д-р Борис Чорбаджийски, д-р Христо Иванов и Елеонора Костадинова. При оценката на представените от кандидатите предложения д-р Христо Иванов отпада. До последния етап на конкурса – събеседване, стигат останалите трима участници. Окончателното класиране е: на първо място Елеонора Костадинова, второ място д-р Борис Чорбаджийски, трето място д-р Димитър Брънков.

След утвърждаването на класирането следва подписване на договор с новоизбрания управител.  Елеонора Костадинова е икономист по образование. В продължение на няколко години тя беше заместник на настоящия управител на „ДКЦ – 1” – Ямбол д-р Венцислав Славов.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Стана ясно кой ще е новият шеф на „ДКЦ 1“ – Ямбол

  1. То затова цъфнало и вързало ДКЦ-то с акушерката-икономис на Стоян Драгнев.Аман от лъстиви връзкарки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Поп иконата Мария Илиева с бутиков концерт в Пиано бар Soho в Ямбол

Кралицата на съвременната родна поп сцена Мария Илиева ще изнесе бутиков концерт в Ямбол. Домакин и организатор на събитието е Пиано бар Soho. Концертът ще бъде на 26 ноември, петък, началото е от 23.00 часа.