Станимир Стоилов дебютира с победа начело на Левски

NetNews

Левски победи Спортист (Своге) с 2:1 в контролна среща, първа след завръщането на Станимир Стоилов начело на тима.

Специалистът не можеше да разчита на националите в тима и заложи на куп юноши. Дебют за Левски прави новото попълнение Димитър Костадинов, а на трибуните е и смятаният за сигурен трансфер Хосе Кордоба.

Първото по-опасно положение за "сините" дойде в 11-ата минута, но ударът на Здравко Димитров беше спасен. Десет минути по-късно Иван Горанов центрира към Билал Бари, но топката премина на сантиметри над вратата.

В 25-ата минута отново Бари стреля с глава и удари дясната греда на вратата на Стефано Кунчев. Само четири минути по-късно левия страничен стълб спаси Спортист (Своге) след удар на Здравко Димитров.

Спортист (Своге) организира първата си по-добра атака в 33-ата минута, но ударът на Деян Христов беше твърде слаб.

Втората част започна с опасна атака и дузпа за Левски за фаул срещу Билал Бари, която Георги Миланов реализира в 52-ата минута с първия си гол за "сините" (1:0). Миланов можеше да удвои резултата в 61-ата минута, когато остана сам срещу Стефано Кунчев, но опита да го прехвърли отблизо и стражът се справи с опасността.

Минута по-късно голмайсторът за "сините" напусна играта, а появилият се на мястото му Любомир Тодоров удвои резултата в 66-ата минута (2:0).

Четвърт час преди края Асен Митков изведе Любомир Тодоров, но ударът му премина над вратата.

"Сините" удариха третата си греда в мача в 82-ата минута след удар на Стелиън Георгиев, а след намесата на Кунчев, топката се отби в напречния стълб и излезе в корнер.

Спортист успя да върне един гол минута преди края, когато Харизанов се разписа за крайното 2:1.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Свиленски: "Партиите на протеста" искат Борисов да продължи да управлява

БСП като партия и парламентарна група през последните 2-3 седмици се държеше най-отговорно и достойно в българския парламент, бягайки от всички скандали и гледайки в една цел – създаването на правителство на България и мнозинство, което да приеме бюджет, реформа в съдебната система и да смени Гешев. Това каза заместник-председателят […]