Станимир Стоилов: Засега си свършихме си работата в първенството, сега мислим за финала

NetNews

Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали играчите си за постигнатата много важна победа с 1:0 при визитата на Черно море в пореден мач от плейофите в efbet Лига. Той допълни, че „сините“ трябва да играят с по-голяма увереност на финала за Купата на България срещу ЦСКА.

„Изключително важна победа като резултат. Играхме под по-голямо напрежение, отколкото трябваше. Мисля, че имахме леко предимство, но с оглед на желанието да се развиваме можем да играем доста по-добре. Вкарахме красив гол от статично положение, което реши мача. Въпреки някои ограничения по отношение на бройката на играчите, задачата да се класираме за Европа трябва да се изпълни“, започна специалистът.

„Играхме няколко пъти в тази схема. Имахме повече опции в защита, отколкото в атака, затова играхме в подобна схема. Всичко е възможно в предстоящия финал. Мислим изцяло за него. Свършихме си работата засега в първенството. Ще мислим последно два мача след срещата с ЦСКА“.

„След като победихме двата тима пред нас, съм доволен от резултата. Имаше брак и напрежение в играта ни днес и трябва да се отърсим от тях за финала. Трябва да сме уверени и да играем със самочувствие в този мач“, завърши Стоилов.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кола помете жена във Враца, лекари се борят за живота ѝ

Кървав инцидент стана на Гергьовден във Враца, съобщи BulNews. Жена е била пометена от кола, като състоянието ѝ е критично. Зловещата катастрофа е станала в ранния следобед на булевард „Европа”, до блок 201. Жена на 52 години тръгнала да пресича пътното платно, когато била блъсната от лек автомобил „Шкода” с […]