Стефан Диомов издава автобиографична книга

NetNews

Композиторът Стефан Диомов издаде автобиографична книга, описваща любими моменти от неговия творчески живот, информира NOVA.

„Белите и черните клавиши на пианото са прекрасна метафора, която описва хубавите и не толкова хубавите неща, които се случиха в моя живот. Описах ги в книга. Възползвах се от голямата пауза, която ми даде пандемията. И ето, че на бял свят се появи нещо, което вярвам, че ще заинтересува читателите”.

Това сподели в предаването „На кафе” композиторът Стефан Диомов за автобиографичната си книга „Белите и черни клавиши на моя живот”.

По думите му книгата не е само негова автобиография. „В нея е и историята на много състави, които станаха любими на българската публика. Защото моят живот се сля с техния. Моят живот беше едно неповторимо приключение”.

И допълни: „Почувствах се подмладен. Защото спомените понякога не натъжават, а подмладяват. Зависи от това с какво око гледаш на тях. Ако обичаш това, което си правил през живота си – ти ще бъдеш един усмихнат човек до края на живота си”.

Диомов разказа и как се се родили любимите на поколения българи песни.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Франк Рибери за Мане: Очакванията ще бъдат големи, но мисля, че ще ги оправдае

Халфът на Салернитана – Франк Рибери коментира трансфера на сенегалския нападател Садио Мане от английския Ливърпул в бившия клуб на французина Байерн (Мюнхен). „Мога само да поздравя Байерн за привличането на Садио Мане. Това е страхотен трансфер за Бундеслигата. Очакванията ще бъдат големи, но мисля, че Садио ще ги оправдае. […]