Стоилов за дуо футболисти: Компромис може да направим само за Септември, всички други ще плащат

NetNews

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, разясни каква е ситуацията на двама от младите футболисти на „Герена“ – Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Дуото преди време бе низвергнато от хасковския специалист.

„Здравко и Митко са си футболисти на Левски. Има запитване от български клубове. Имаме поделено партньорство за бъдещи трансфери със Септември София, така че можем да направим компромис само с тях. Всички други трябва да платят. Ако не – имаме достатъчно възможности да си тренират и да играят. Тяхно е решението. В първия отбор скоро няма да ги видите на терена, поне докато аз съм тук“.

„Ако успеем да преотстъпим двамата на Септември и да ги продадем в чужбина, това ще бъдат допълнително спестени финанси за клуба. Ние сме готови да им плащаме заплати, но те трябва да си вземат решение. Достатъчно получиха от всички клубове, в които са били досега. Дай Боже да ги купи някой – няма проблеми, това ще е допълнителна икономия за нас“, заяви Стоилов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Моторист загина край Пловдив

48-годишен моторист е загинал на място след като застигнал и блъснал отзад трактор в участъка между Пловдив и разклона за Оризари на Пещерско шосе. Това съобщиха от ОДМВР Пловдив. Сигналът е получен около 16:30 ч. Движението е затруднено, пътни полицаи регулират преминаващите автомобили. Източник fakti.bg.