Стоилов за разгрома над Симитли: Разликата в класите беше очевидна и не можем да си вадим генерални изводи

NetNews

Левски разгроми със 7:0 отбора на Септември Симитли за Купата на България, но въпреки това Станимир Стоилов не пожела да изпада в еуфория, за да задържи тима си максимално концентриран в амбицията за продължаване на развитието.

„Имахме леки затруднения върху контрола на топката в началото, но след това намерихме ритъма. Не излязохме с мисъл за резултат. Тук имаме разлика в класите, за да даваме някакви генерални изводи. Аз искам още по-голяма увереност и в двете фази от отбора си. Колкото повече мачове играем, толкова повече вдигаме нивото“, каза наставникът на „сините“.

Старши-треньорът похвали автора на хеттрик в мача Билал Бари, но подчерта, че това е станало и с помощта на съотборниците му, които най-накрая са намерили начин, за да го намират на удобни позиции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нов съюз! Марин льо Пен подкрепи Орбан, обвини ЕС в идеологическа бруталност

Водачката на крайната десница във Франция Марин льо Пен при посещение в Будапеща днес обвини Европейския съюз в "идеологическа бруталност" и изрази подкрепа за унгарския премиер Виктор Орбан, предаде "Франс прес". "Унгария през 2021 г., под ваше ръководство, отново е в челните редици на борбата за свободата на народите", отбеляза […]