Стойчо Стоилов се завърна на работа в ЦСКА

NetNews

Доскорошният главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е бил тези дни в Южна Америка, където е наблюдавал няколко футболисти, разбра „Тема Спорт“. Въпреки че в края на юли миналата година ексхалфът на „червените“ и Литекс официално напусна Борисовата градина, той продължава да участва в селекционните процеси на „Армията“, наблюдавайки потенциални нови попълнения.

Още през февруари стана ясно, че Стоилов е гледал и участвал в привличането на двете зимни попълнения Гарсес и Морено.

И двамата обаче засега разочароват, като първият е бил на терена по-малко от 30 минути. Гарсес пък постепенно се налага в състава, но от него се очаква много повече.

Доскорошният треньор на червените Стойчо Младенов разкри, че той не е одобрявал тяхното привличане и трансферите са направени „през главата му“. „Новите двама играчи, привлечени през зимата, не знам кой ги е гледал. Кой е ходил в Колумбия, в Бразилия. Нито аз съм ходил да ги гледам, нито някой от моя екип“, заяви специалистът на последната пресконференция, преди да подаде оставка.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Четирима астронавти се връщат на Земята след шестмесечна мисия в Космоса

Четирима астронавти от Международната космическа станция – трима от НАСА и един германски астронавт от Европейската космическа агенция, потеглиха обратно към Земята след шестмесечна научна мисия в Космоса, съобщи „Ройтерс“, предаде БНР. Капсулата „Дракон“ на компанията на Илон Мъск „Спейс Екс“ се отдели от Международната космическа станция около осем часа […]