Страхотна новина за Виктория Томова

NetNews

Българската тенисистка Виктория Томова ще участва директно в основната схема на „Уимбълдън“, стана ясно след публикуваните списъци от организаторите. Турнирът, игран по традиция на „All England Lawn Tennis and Croquet Club, през тази година ще се проведе в периода 27 юни – 10 юли.

За списъка при дамите се използва класирането в световната ранглиста от 16 май, когато първата ракета на България при жените заемаше 113-ата позиция с актив от 574 точки.

Това ще бъде второ участие за Томова в основната схема на Откритото първенство на Великобритания след 2018 г., когато стигна до втория кръг. Българката, която в момента е 140-а в света, се нарежда на 99-то място за основната схема и няма да минава през квалификациите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Бела Хадид остана само по кожен панталон (СНИМКА)

Известната по цял свят американска модна марка Balenciaga представи есенната си колекция за 2022 година. Главно вдъхновение за изображенията е художничката, режисьор и фотограф Надя Лий Коен, пише jenata.blitz.bg. По интересното е, че новата колекция е представена от модела Бела Хадид. 25-годишната красавица позира само по кожени панталони, а нагоре […]