Стрелба в Колорадо, има няколко жертви

NetNews
Стрелба в Колорадо, има няколко жертви

Снимка: БГНЕС, архив

Неизвестен застреля четирима души и рани трима, включително полицай, при стрелба в околностите на Денвър, столицата на американския щат Колорадо, съобщи местната полиция.

Според органите на реда стрелбата е станала на различни места в Денвър и е завършила в град Лейкууд в понеделник вечерта местно време.

„Трима души получиха огнестрелни рани: две жени бяха убити, а един мъж беше ранен. Един възрастен мъж е бил убит при втора стрелба“, заяви на пресконференция началникът на полицията в Денвър Пол Пейсън.

Той отбеляза, че стрелбата е станала на общо четири места в града. Полицаите са открили автомобила, използван от нападателя, и са започнали преследване с престрелка. Началникът на полицията заяви, че служителите на реда не са пострадали при преследването.

След преследването заподозреният стигнал до Лейкууд. Според говорителя на местната полиция Джон Ромеро нападателят е застрелял и убил друг мъж. След това стрелецът избягал от местопрестъплението, последвало преследване, той влязъл в местен хотел и застрелял служител, чието състояние не е известно.

След това нападателят избягал от хотела и влязъл в престрелка с полицейски служители, при което един служител на реда бил ранен и настанен в болница с огнестрелна рана. При последвалата престрелка заподозреният е убит.

Полицията смята, че стрелецът е действал сам и няма заплаха за местните жители. Мотивите на нападателя са неизвестни.


 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте столиците с най-ниски разходи за автомобили: Къде е София?

Британската агенция Vehicle Contracts проведе проучване, за да определи коя от европейските столици е най-евтината по отношение на разходите за поддръжка на автомобил. При съставянето на рейтинга са взети предвид фактори като цената на горивото, цената на зареждането с електрическа енергия, паркирането, поддръжката и цената на задължителната застраховка. След като […]