Струпване на хора на Витоша в празничната нощ

NetNews

Струпване на хора е имало снощи на Витоша, предаде БНР. Столичната полиция е извършила масови проверки на водачи, които са се отправили към планината. Няколко души са глобени и са с отнети шофьорски книжки.

Проверките са започнали след сигнал за струпване на хора в района на "Копитото", които са искали да гледат празничната заря. На място са изпратени екипи на МВР за контрол на движението в района. Проверени са общо 56 автомобила. Установено е, че няма водачи, употребили алкохол. В същото време на трима души са отнети шофьорските книжки заради неплатени глоби.

На един водач е съставен фиш за нарушение. На други четирима са връчени електронни фишове за нарушения, извършени от тях преди време. Проверките са част от работата на МВР по контрол на трафика около празниците. Инспектор Лъчезар Близнаков от "Пътна полиция":

"Ще се следи и за агресивни водачи. Тук апелираме и гражданите да сигнализират при поява на такива водачи. Твърда остава нашата позиция за нулева толерантност към подобни агресивни водачи с рисково поведение на пътя".

От вътрешното министерство обясниха, че проверките ще продължат и днес.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Иван Гешев: За много години, българи

Главният прокурор Иван Гешев поздрави българите за настъпването на новата 2021 година. Обвинител номер 1 публикува троен музикален поздрав, помествайки в профила си в Twitter връзки към песните "Капитан Петко войвода", "Цвете от Пирина" и изпълнението на 333 каба гайди. "За много години, българи", написа Гешев в социалната мрежа. За […]