Стюардеса обвини Илон Мъск в сексуална злоупотреба

NetNews

Стюардеса, работеща за компанията SpaceX, обвини изпълнителния директор на компанията Илон Мъск в това, че се е разголил пред нея и ѝ предложил да правят секс. Случката е станала през 2016 г.

Стюардесата е работила по договор за SpaceX на самолет на компанията, когато Мъск си показал еректиралия пенис пред нея, разтъркал крака ѝ и предложил да ѝ купи кон в замяна на еротичен масаж, съобщава Business Insider, цитиран от БЛИЦ. Според информация на изданието, компанията платила на жената 250 000 долара в споразумение за обезщетение след иск за сексуална злоупотреба.

Business Insider посочва, че инцидентът е описан в декларация, подписана от приятел на стюардесата и подготвен в подкрепа на нейния иск. Подробностите в историята са извлечени от декларацията, както и други документи, включително кореспонденция и други записи, които въпросният приятел показал на изданието.

Илон Мъск отрече твърденията и ги нарече „напълно неверни”.

„Атаките срещу мен трябва да се гледат през политическа призма. Това е по техния стандартен (презрян) учебник, но нищо няма да ме откаже от борбата за добро бъдеще и вашето право на свободно слово”, заяви той в Туитър.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>The attacks against me should be viewed through a political lens – this is their standard (despicable) playbook – but nothing will deter me from fighting for a good future and your right to free speech</p>&mdash; Elon Musk (@elonmusk) <a href=“https://twitter.com/elonmusk/status/1527491436005957633?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 20, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Румъния отваря държавния резерв заради бежанците от Украйна

Националният комитет за извънредни ситуации на Румъния реши да изпрати медицинска помощ на Украйна и да изтегли от държавния резерв някои хранителни продукти, предназначени за подпомагане на хората, които са намерили убежище в Румъния заради конфликта в Украйна, предаде БТА, позовавайки се на агенция Аджерпрес. Румъния ще изпрати на Украйна […]