Стюардеси принудиха жена да се съблече пред останалите пътници

NetNews

Пътничка на American Airlines каза, че стюардесите са я унизили и са я принудили да се съблече насред летището. Нейната публикация в Twitter привлече вниманието на потребителите, съобщи pochivka.blizt.bg.

Причината да я карат да се съблече е неприличен надпис на панталоните ѝ.

36-годишната корейка Хуанг Со-хи (Hwang So-Hee) каза, че инцидентът е станал на борда на самолета, летящ от Ню Йорк до Лос Анджелис.

Когато момичето заело мястото си в кабината, до нея се приближила стюардеса и я помолила незабавно да напусне самолета заради неподходящия ѝ вид. Оказа се, че членът на екипажа сметнал надписите „майната ти“ (fuck you) върху панталоните на Seo Hee за неприемливи.

Според момичето, когато се върнало на терминала, служители на американската авиокомпания я принудили да се преоблече пред други пътници и служители на летището.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Петков: Зеленски помоли за нещо конкретно- не военна помощ, а ремонт на военна техника

Президентът на Украйна Володимир Зеленски е поискал България да ремонтира тяхна военна техника. Това каза в предаването „120 минути“ премиерът Кирил Петков. „Човекът ме помоли за нещо съвсем конкретно, не военна помощ – той каза: „Имаме нужда от ремонт на руските ни машини, които са част от нашата армия. Възможно […]