Суарес носи победата на Атлетико Мадрид срещу Хетафе

NetNews

Атлетико Мадрид победи трудно, но заслужено с 1:0 Хетафе в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. Победния гол отбеляза Луис Суарес през първата част. По този начин възпитаниците на Диего Симеоне отново са на 3 точки пред втория Реал Мадрид, който е с 32.

Хетафе от своя страна е на 14-ото място със 17 пункта.

В 20-ата минута Яник Ферейра Караско центрира от свободен удар в наказателното поле, Луис Суарес се отскубна от опеката си и откри с глава за 1:0. Това бе осмо попадение за Ел Пистолеро в Ла Лига през тази кампания.

В 33-ата минута Родригес засече подаване в пеналтерията и стреля с глава, но Облак улови.

3 минути след това Ечейта пропусна от чиста позиция с левия крак от около 5-6 метра пред голлинията, пращайки топката над напречната греда.

В 44-ата минута Суарес би от пряк свободен удар, но той бе блокиран от стената.

В 58-ата минута Оливейра центрира от левия фланг, Хайме Мата се извиси над всички и стреля с глава, но в ръцете на Облак.

В 62-ата минута Мата бе изведен малко вдясно и напредна, но опитът му да намери целта бе несполучлив.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кармичната тайна на всяка зодия

Овен Щом сте се родили под този зодиакален знак, значи в миналия си живот сте били невзрачни и нерешителни. Предпочитали сте да се сливате с тълпата, вместо да застанете твърдо зад собствените си позиции. И сега е време да се научите да бъдете себе си, пише dariknews.bg. Да бъдете смели, […]