Съвети за орален секс с дълбоко гърло за начинаещи

NetNews

Може би сте виждали практиката "дълбоко гърло" в порното и искате да опитате сами, или може би искате да изненадате партньора си с нов трик в сексуалния ви репертоар. Без значение каква е мотивацията зад желанието ви, "deep throat" не е нещо, в което можете просто да скочите неподготвени – необходима е малко практика, за да го направите удобно, лесно и безопасно за себе си, пише Sexwell.

Какво е "дълбоко гърло"?

Това е вид фелацио, при което даващият позволява на пениса да влезе много по-дълбоко от устата – директно в гърлото. Много хора обичат да дават този тип орален секс, за да се чувстват доминирани или за да бъдат изкарани отвъд лимита си. Съответно, много мъже се наслаждават на елемента на доминация, когато получават такъв тип стимулация.

Каквито и да са причините да искате да направите фелацио с дълбоко гърло, първо е добре да знаете, че не всеки може да го направи – особено без практика. Никой не е създаден да може да помести член в гърлото си от първия път, но с подходящо обучение и търпение, почти всеки може да го постигне.

Как да започнете?

Основният проблем при оралния секс с дълбоко гърло, е рефлексът за повръщане. Както и в други сексуални практики, най-подходящо и удобно е да започнете да изследвате границите на тялото си с пръсти. Опитайте да вкарате в устата си първо един, а в последствие два, три или четири пръста, толкова дълбоко, колкото можете, без да предизвиквате позив за повръщане или задушаване. Когато в крайна сметка започнете да стигате този момент, спрете за малко, преди да продължите. Трябва постепенно да привиквате тялото си към усещането и да спирате малко преди позивът за повръщане.

Важно!!! Никога не се опитвайте да практикувате дълбоко гърло, използвайки храна. Бананите и кренвиршите изглеждат перфектни за тази конкретна практика, но храните се откъсват много лесно и остават в гърлото, което може да предизвика задавяне, задушаване и смърт. Просто не го правете!

Докато се упражнявате да потискате рефлекса си, старайте се винаги да дишате през носа. Постоянният поток от въздух ще помогне за намаляване на реакцията на тялото при запушване на гърлото. Все пак, рефлексът е начинът, по който тялото ви се опитва да изчисти въздушния си проход.

Когато сте се упражнявали достатъчно и рефлексът за повръщане е намалял значително, можете да преминете към тренировката на професионалистите. Порнозвездите, които правят дълбоко гърло като част от професионалния си репертоар, усъвършенстват тренировъчния си режим с дълбоко гърло използвайки дилда с вендуза. Те се залепят на равни повърхности и най-точно пресъздават усещането от член в гърлото. Тази стъпка от практиката ще бъде вашият основен индикатор дали в крайна сметка искате да го направите с мъж от плът и кръв.

Дълбоко гърло с партньор – какви са правилата на играта?

Преди да започнете, е добре да се уточните с партньора си, че вие държите юздите и определяте темпото. Това означава, че той не може да използва ръцете си, за да притиска главата ви надолу, както и не може да тласка прекомерно нагоре. Това е особено важно, когато започвате с дълбоко гърло. С напредването на уменията ви тези правила могат да бъдат отпуснати малко, но кога ще се случи това и до каква степен, зависи изцяло от вас.

Една от най-удобните пози за фелацио с дълбоко гърло е 69, защото мъжът не може да тласка много лесно, а ръцете му ще са заети да държат бедрата ви. Това ви дава пълен контрол над темпото и дълбочината, и ако пенисът му естествено се извие нагоре, той по-лесно и удобно ще се плъзне по гърлото ви.

След като завършите успешно първото си дълбоко гърло, можете да преминете към по-напреднали пози – например вие да легнете по гръб, с глава, висяща от ръба на леглото. Тази позиция изправя гърлото така, че разстоянието от устата до него е сравнително права линия. Основната разлика тук е, че мъжът изцяло поема контрола. Затова тази поза е подходяща само, ако вече сте успели да направите дълбокото гърло в поза 69 и имате пълно доверие в партньора си.

Надяваме се, че това ще ви помогне много по-лесно да изпитате уникалния сексуален акт на оралния секс с дълбоко гърло! Ще се насладите на удоволствието от това да осъществите една изключително възбуждаща фантазия, която същевременно изисква истинско умение, а вашият партньор ще се наслади на удовлетворението от истински умопомрачителна кулминация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

11 февруари 1979 г. В Иран побеждава Ислямската революция

Ислямската революция или Иранската революция от 1979 г. е събитие, което довежда до свалянето от власт на шах Мохамед Реза Пахлави и премахването на монархията в Иран. Основна роля в нея изиграва аятолах Рухолах Хомейни, който установява управление, организирано според традиционното ислямско право и нарича това правителство „представител на Али”. […]