Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 15:22 825 2

Съдийската комисия към БФС с остра позиция, отправи тежки обвинения

  • бфс-
  • съдийска комисия-
  • спорт-
  • асоциацията на футболните съдии

Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС, която е създадена само и единствено да събира членски внос без изричното съгласие на реферите и да организира наградни церемонии веднъж годишно

Съдийската комисия към БФС с остра позиция, отправи тежки обвинения - 1
Снимка: БГНЕС

Съдийската комисия към БФС категорично се разграничава от днешното становище на Асоциацията на футболните съдии. От Бояна подчертават, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС, която е създадена само и единствено да събира членски внос без изричното съгласие на реферите и да организира наградни церемонии веднъж годишно.

Ето какво пише в сайта на БФС:

"Съдийската комисия към БФС категорично се разграничава от днешното становище на Асоциацията на футболните съдии. СК взема ВСИЧКИ СВОИ РЕШЕНИЯ самостоятелно и без вмешателство на когото и да било в работата ѝ.

В конкретния случай бе направен анализ на представянето на съдиите по изискване на президента на БФС, а на базата на този анализ СК взе решение за временно спиране на правата на петима съдии.

Държим да подчертаем, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС. Тя е създадена само и единствено да събира членски внос без изричното съгласие на реферите и да организира наградни церемонии веднъж годишно.

В миналото неведнъж съдии са понасяли санкции за незадоволително представяне, но същата Асоциация не се е застъпвала за тях. Любопитно ни е чии засегнати интереси са предизвикали подобна реакция…"


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе Боби

    0 1 Отговор
    още 50 години председател
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.