Съдия контузи футболист на Копа Либертадорес (ВИДЕО)

NetNews

Комична сцена се разигра по време на 1/8-финалите от Копа Либертадорес между отборите на Серо Портеньо и Палмейрас снощи, когато футболист на гостите бе контузен от страничния съдия на мача.

Густаво Скарпа се опита да изпълни ъглов удар в 8′, когато реферът Алехандер Гузман застана току пред топката. Играчът срита съдията в областта на глезена, но в резултат сам се контузи.

За щастие не се наложи смяна на нито един от двамата и срещата можеше да продължи след няколко секунди. Крайният резултат от мача бе 0:3.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Gustavo Scarpa and his real life Libertadores glitch. <a href=“https://t.co/K2LZU4Fxgo“>pic.twitter.com/K2LZU4Fxgo</a></p>&mdash; Rupert Fryer (@Rupert_Fryer) <a href=“https://twitter.com/Rupert_Fryer/status/1542397039060942848?ref_src=twsrc%5Etfw“>June 30, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ивайло Пенчев: Не е работа на държавата да помага на бизнеса

От каква подкрепа се нуждае българският бизнес, за да устоява в условията на инфлация, глобална конкуренция и война и икономиката ни да расте по-бързо? В последните дни в бюджетната комисия на НС се състоя сериозна дискусия в БСК по повод актуализацията на бюджета – за подкрепа на бизнеса от гледна […]