„Съквартирант” на Динко Вълев стана член на бюджетната комисия в парламента

NetNews

Бигбрадърът Кирил Симеонов влезе в състава на комисията по бюджет в Народното събрание като представител на „Има такъв народ”.  Той бе „съквартирант” на ямболската знаменитост  Динко Вълев в изданието „Биг Брадър most wanted” през 2017 г., което събра най-атрактивните участници в предходни издания на шоуто.

В медиите широко се коментират неговите изяви в „къщата”, обилно поляти с качествен алкохол и гордото демонстриране на татуси.

Ето как той самият се представя при първото си влизане в шоуто през 2015 г.: Занимавам се с търговия с акции на Нюйоркската фондова борса. Най-просто казано, гледам да купя една акция, когато е евтина и да я продам, когато е по-скъпа”.  Кирил Симеонов се свързва и със спекулирането с криптовалути. „Чудесен опит за съставяне на реален бюджет!”, коментират иронично някои медии.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Porsche отбелязва 20 години в Китай със специална версия на 911

Въпреки, че Porsche е добре позната марка в целия свят, то компанията оперира на китайските пазари от сравнително скоро, имайки предвид историята на германския бранд. Първото представителство на компанията в Китай е отворило врати през 2001 година или преди точно 20 години. По този случай от Porsche показаха юбилейна версия […]