Съпруга позволява на мъжа си да спи с майка й

NetNews

Сексуалността не би трябвало да е нещо, от което да се притесняваме. Дори напротив – все повече хора чупят бариерите и стигмите около сексуалния си живот и започват открито да споделят своите „завоевания“.

Понякога обаче е по-добре да замълчим. Такъв е случаят на тази девойка, която сподели с целия свят шокиращи факти.

Момичето разказа пред TikTok феновете си, че тя и майка ѝ правят секс с един и същи мъж. И преди да си помислите, че това е крайно извратено и момичето спи с баща си, ще ви кажем, че грешите – по-извратено е – тъщата спи със зет си.

Разкрепостената дама каза, че те са суингъри и това за нея е обичайно семейно положение.

Във видео, качено в TikTok, момичето показва майка си, обута в мъжки боксерки, която прегръща млад мъж. Девойката казва пред камерата: „Искате ли да знаете как поддържам щастието на мъжа ми?“ И отговаря: „Оставям го да си играе с майка ми“.

Клипът е гледам милиони пъти и шокира потребителите на социалната мрежа. Заваляха и стотици възмутени коментари.

Момичето обаче очевидно не се притеснява от това и скоро сподели друга своя снимка от легло. В текста към нея пише, че току що е спала с женен мъж и жена му.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ренато Санчес няма да ходи в Англия

Свързваният с трансфер в английското първенство Ренато Санчес ще отсъства от терените в продължение на шест месеца, обявиха от френския футболен клуб Лил. Португалският национал е претърпял операция в дясното коляно и тя е преминала успешно. Санчес не бе в групата на Лил за мача от Лига 1 срещу Ница, […]