Съседка на стрелеца от Ловеч с любопитни подробности за миналото му

NetNews

Майката е особена. Все нещо като че ли им е криво, на нея специално. Той е малко по-буен, особен, разведе се със жена си. Това каза пред камерата на Нова телевизия съседка на 46-годишния Христо, който навръх Нова година простреля жена, излязла да играе хоро пред блок в ловешкия кв. "Младост".

"Гръмна се, един странен изстрел, с оръжие. И както играеха хоро, всичко замръзна", добави жената.

Два са изстрелите, които са произведени от 46-г. Христо в първите часове на новата година.

"Подозирах го, защото и той ми е казвал, че има оръжия, правени – пищови, пушки", каза съпругът на пострадалата Мирослав Тодоров.

Той е категоричен, че ще съди стрелеца.

Както БЛИЦ съобщи, вчера стана ясно, че в четвъртък мъжът, открил стрелба от балкона си, е задържан. Той е направил пълни самопризнания. Районна прокуратура-Ловеч го е привлякла като обвиняем и го е задържала за срок до 72 часа. Повдигнати са му две обвинения – за причиняване на телесна повреда и за хулиганство (престъпления по чл.134,ал.1 от НК и чл.325,ал. 2 от НК). Обвиняемият е направил самопризнания и е заявил, че познава пострадалата. Тя е простреляна пред жилищен блок в ловешкия квартал „Младост".

Преди години Христо е осъждан за престъпление по транспорта, но е реабилитиран.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продават най-ужасното жилище в света

Локацията и цената са сред основните фактори при покупката на жилище. Състоянието на имота, обаче също е от значение. Окаяната визия на апартамент разположен в южния квартал на Мадрид Абрантес обиколи социалните мрежи. Жилището е с разгъната застроена площ от 110 кв.м и се продава срещу 105 000 EUR. Обявата […]