Състезател по американски футбол загина при катастрофа след епилептичен припадък

NetNews

24-годишен мъж получи епилептичен припадък докато шофираше и предизвика катастрофа, която в крайна сметка доведе до смъртта му. Жертвата е талантливият състезател по американски футбол Сам Брус.

Полицията във Форт Лодърдейл (щат Флорида) обявиха, че екип на спешна помощ се е отзовал на сигнал за пътно произшествие. Медиците са оказали първа помощ на Брус, който е бил транспортиран в болница. В лечебното заведение обаче младият спортист е починал.

Сам Брус беше един от важните играчи на Университета във Флорида, но беше отстранен временно от тима заради нарушаване на дисциплинарните правила. Заради това в последно време 24-годишният спортист играеше в минивариант на американския футбол, където отборите са съставени от по 7 играчи.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Престрелки между престъпни банди се разразиха в столицата на Хаити

Ожесточена престрелка се разрази тази нощ в спокоен доскоро квартал на хаитянската столица, станал през тази седмица арена на гангстерски битки, оставили най-малко 20 убити и петнайсетина ранени и принудили хиляди хора да напуснат жилищата си, предаде АП. Очевидци описват как родители водят за ръка своите деца и на главите […]