Тази бивша селска кметица ще става депутатка от ДПС (СНИМКИ)

NetNews

Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова ще става депутат от ДПС.

Дамата, която преди няколко години нашумя с еротични снимки в социалните мрежи, е била одобрена днес за водач на депесарската кандидат – депутатска листа в столичния 23 МИР. Това е станало след шумен скандал на работна среща при формалния председател на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщи МИГNews.

На сбирката в партийната централа са присъствали шефовете на софийската структура, сред които Стоян Стоянов, Цветан Енчев и кметът на Своге Емил Иванов. Кандидатурата на Таня Иванова най-силно е била препоръчвана и защитавана от Енчев, а за двамата се твърди, че са в изключително близки отношения. „Той се натискаше за първи с областната листа, и успя да убеди Карадайъ тя да е водач в 23 МИР“.

Срещу мераците на Цветан Енчев обаче енергично се опълчил Емил Иванов, който му казал „да си прибира приятелката и да се маха, защото няма място в София – област“. Решено е още Стоян Стоянов да бъде водач в 24 МИР, а първи в областната листа вероятно ще бъде Александър Несторов, който е син на бившия градски прокурор на София Нестор Несторов.

Таня Иванова е бивша кметица на Владая, издигната от партия АБВ. През 2016 г. тя пусна свои еротични снимки в социалните мрежи. На тях се виждаше как нейна приятелка ѝ пипа гърдите, наднича под късия ѝ минижуп и прочие. На друга, кандидат-депесарката си разтворила широко краката, а неизвестна жена гледа интимните части. За нея във VIP селото разправят, че е въртяла страхотни кючеци, била разкрепостена. Била и била редовна посетителка в „Плаза“ и БИАД.

На тези парламентарни избори се очаква ДПС да има депутати от столицата. Причината , че движението очаква скок на гласовете, след като Ахмед Доган се подчини на турския президент Реджеп Ердоган.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Взаимни обвинения на върха в Шотландия

Голямо противоречие по върховете на шотландската администрация стана център на вниманието в региона, съобщи The Telegraph. Първият министър на Шотландия Никола Стърджън води движението за нов референдум за независимост. Нейният предшественик Алекс Салмънд беше едно от водещите лица в идеята. Сега те двамата обаче се намират в политическа вражда. Смята […]