Тайбе Юсеин няма да участва на Световното първенство по борба

NetNews

Бронзовата медалистка по борба в категория до 62 кг от Олимпийските игри в Токио – Тайбе Юсеин, разкри, че ще ще пропусне Световното първенство по борба през месец октомври, предаде boec.bg.

След успешното представяне в японската столица, световната шампионка е решила да се отдаде на по-дълга почивка.

"Аз няма да участвам, ето издавам го. Имам нужда от по-дълга почивка. Това е единствената причина", каза Юсеин.

Световната и европейска шампионка лекуваше сериозна травма на коляното през 2020-та година, но това не ѝ попречи да се завърне още по-силна на тепиха и да стъпи на почетната стълбичка на игрите в Токио.

Другата ни бронзова медалистка от олимпийските игри в Токио в борбата – Евелина Николова пък обяви, че е взела решение да участва на първенството в Осло, което ще се проведе от 2 до 10 октомври.

"Все още не сме осъзнали какво сме постигнали. Виждаме радостта на хората около нас, което към момента ни радва повече“ , коментира Николова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пловдивчанин нападна лекари и охранители в Спешното, нямал предпазна маска

Пловдивчанин преспа в ареста и получи глоба по указа за дребното хулиганство след скандал в Спешното отделение на една от болниците под тепетата. Мъжът посетил лечебното заведение, тъй като получил сериозна порезна рана на ръката. Той обаче нахлул в сградата на Спешното без маска или друго предпазно средство на лицето. […]