Тайната на тънката талия на Хейли Бийбър

NetNews

Съпругата на популярния канадски певец Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, разкри как поддържа тънката си 60-сантиметрова талия пред сп. Women's Health.

24-годишната знаменитост довери, че редовно прави упражненията по метода Пилатес.

"По-рано бях балерина и чрез този метод за укрепване на дълбоката мускулатура се поддържах във форма", сподели Хейли.

По нейните думи физическата активност се отразява благотворно не само на гъвкавостта и осанката ѝ, но и на душевното ѝ състояние.

Освен това Хейли посещава няколко пъти седмично спортната зала и редува силови тренировки с бокс.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Сияйната кожа на лицето си г-жа Бийбър поддържа като сутрин и вечер го почиства със средство на маслена основа, а след това с пяна за миене. Хейли никога не се излага на слънце, без предпазен слънцезащитен крем.

А преди време Хейли бе разкрила, че дължи вида на кожата си на океанската вода.

"Моята козметична философия се състои в това, да използвам естествени почистващи и подхранващи продукти, които са научно доказани. Наскоро открих широка гама от тях и вече редовно ги употребявам", казва Хейли.

Тя използвала времето, изкарано в карантина, за да експериментира с продукти за кожата. Правела си различни маски за лице и масажите против бръчки гуа ша. Така, прибавено към "океанските процедури", лицето ѝ винаги изглеждало свежо и сияйно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Гърция задържаха българи, опитали да влязат с фалшиви PCR-тестове

Четирима българи – трима мъже и една жена, са били арестувани, след като се опитали да влязат в Гърция през ГКПП Промахон с фалшиви PCR тестове за коронавирус, съобщиха гръцки медии. Установено било, че удостоверенията са подправени след проверка за потвърждение в българската лаборатория, която се предполагало, че е извършила […]