Тайните комплекси, които мъжете умело крият

NetNews

Възможно ли е дори мъжете да имат тайни страхове? Обществото налага стереотипа, че мъжете са силни и непоколебими, заради което това да имат явни страхове и колебания е недопустимо. Експерти във връзките обаче правят всичко възможно да разбият стереотипите за жените и мъжете. Ето защо те споделят за 10 неща, които всъщност притесняват повечето мъже, но никога няма да ги признаят, пише zajenata.bg.

1. Как изглежда тялото им

От много ранна възраст жените са научени да мислят, че тялото им трябва да е идеално през цялото време. Те смятат, че трябва да тренират постоянно и да спазват диета. Няма такива стереотипи за мъжете, но това не означава, че те не се притесняват за физическата си форма или не я сравняват с добре изглеждащите образи на мъже, които ги преследват в интернет и телевизията. Това и ги мотивира да прекарват часове във фитнес залата.

2. Пари

Парите са една от най-честите причини за притеснение при мъжете Те са възпитани да бъдат глава на семейството. Един мъж може дори да няма приятелка, но така или иначе се притесняват за финансовото си състояние, защото смята, че най -необходимото нещо за една връзка са парите. Грижите и вниманието обаче са много по-важни за жените. Ако грешим и това, което наистина има значение за едно момиче, са парите, тогава тя не струва вашето време.

3. Височина

Как може един мъж да не се тревожи, ако една от основните характеристики на „идеалния мъж“ е височината? Ако жените се интересуваха от височината по-малко, тогава момчетата, които не са толкова високи, биха имали повече шансове. Размерът няма значение, освен ако не се отнася за размера на сърцето му.

4. Други мъже могат да бъдат заплаха

Ревността на мъжете обикновено не е толкова очевидна, колкото на жените, но също толкова наранява тяхното самочувствие. Вашият партньор може да не показва признаци на безпокойство, когато му разкажете за колега от мъжки пол с прекрасно чувство за хумор. Но трябва да знаете това: той много се тревожи и се сравнява с потенциалния конкурент. За да изтриете страха му, трябва да говорите с него честно и да му обясните, че няма абсолютно никаква заплаха.

5. Малък опит в отношенията

Образът на мъж мачо е най-лошият кошмар на всеки мъж, защото ги кара да се опитват да изглеждат като опитни любовници и да лъжат за броя на бившите си приятелки. Всъщност те също се страхуват да направят нещо нередно, както жените. Подкрепата и честността във всички неща във връзката ви ще ви помогнат да се почувствате по -уверени.

6. Окосмяване

Окосмението по тялото и главата винаги е проблем за мъжете. Оплешивяването често е най-лошото нещо, което може да се случи на един мъж. От друга страна твърде голямото окосмяване на тялото може да уплаши жените. Може да влошите нещата, като споменете тези проблеми на партньора си.

7. Диета

„На диета съм.“ Мъжете чуват тези думи много често от жените. Но ако мъж спомене диета, това може да звучи странно. Мъжете обаче също се грижат за телата си и внимават какво ядат. Всеки иска да бъде здрав и в добра форма. Просто мъжете говорят по този начин по-рядко.

8. Връзката с приятелката им

Колко статии са написани в женски списания за спасяването на отношенията? Въпреки това, ако мъжете започнат да обсъждат това, жените може да си помислят, че е странно. Разбира се, мъжете са „брутални“, така че не бива да се притесняват за дреболии като отношенията, нали? Но мъжете също искат всичко да е наред, затова нека се притесняват.

9. Колко партньори е имало едно момиче преди него

Ако една жена е имала повече партньори, отколкото мъж, преди да се срещнат, тогава мъжът ще трябва да се състезава с тях. Освен това вашият партньор може също да се тревожи, че има по-малко опит от вас. Най-важното е да му обясните, че миналото е в миналото и няма за какво да се притеснявате.

10. Открито изразяване на емоции

„Не плачи! Ти си мъж!“ Това е, което мъжете винаги са чували като деца. Родителите им искаха да ги направят силни и в състояние да защитят семействата си, но смятаме, че това не е толкова добра идея. Страхуват се да изглеждат слаби, да покажат истинските си емоции. Не наливайте масло в огъня и не говорете за това как един мъж се справя с трудностите. Той не дължи нищо на никого.

Поставете оценка:

1.8

Оценка 1.8 от 5 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БНР наложи дисциплинарно наказание на Петър Волгин

Снимка: БГНЕС Ръководството на Българското национално радио категорично се разграничава от всеки опит за провокиране на насилие и неговото оправдаване или одобрение, както и от всеки опит за дезинформация и разпространяване на фалшиви новини. Категорично заявяваме, че всяко нарушаване на закона, професионалните стандарти и етичните норми в програмите и платформите […]