Теди Александрова изненадващо се пусна като…. (СНИМКА)

AdminNetNews

Отношенията между Теди Александрова и Емрах се превърнаха в пълен цирк, а всяка следваща реакция и от страна на двамата, предизвиква бурни реакции в мрежата.

Тези дни изпълнителката изненада със сигурност мнозина, защото вместо да хвърли поредната порция кал към бившия си, се върна към най-сладкия период от живота си – своето детство.

От фотоса е видимо, че поп фолк звездата от малка обича сцената и бляскавите визии. А в онези години се е занимавала със спортни танци.

От любовта между Теди и Емрах към днешна дата са останали само спомените, защото чернилката, с която двамата се замерят в публичното пространство, е по-наситена и от катран и едва ли някога ще промени отенъка си, пише Шоу Блиц.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Забавена помощ за хотелиери, приютили бежанци от Украйна

Хотелиери, които предложиха подслон на украински граждани, бягащи от войната, са притеснени от неяснотите, свързани с плащането от страна на държавата. Всеки един хотелиер трябва да получи по 40 лв. за настанен бежанец. Срокът за подаване на документи беше до средата на април. Отворен остава и въпросът какво ще се […]