Тежка катастрофа затапи АМ „Тракия“

NetNews

Пътно произшествие е довело до затруднение на движението и в двете посоки в пловдивския участък на автомагистрала „Тракия”. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

В полицията е получен сигнал, че в посока София лек автомобил се е блъснал в средната мантинела в района на 137-и километър.

По първоначални данни има двама пострадали. Колата се намира извън пътното платно, но части от разрушената разделителна ограда възпрепятстват преминаването на останалите моторни превозни средства. Създадена е необходимата организация опасните елементи да бъдат отстранени от авариен екип на пожарната, а до приключване на работата трафикът се регулира от полицейски екипи.

От полицията апелират водачите да преминават с повишено внимание и подходяща скорост в посочения участък.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Климатичните промени може да доведат до недостиг на пармезан

На фона на сушата в Италия човечеството може да се сблъска с недостиг на пармезан, прогнозират учени, цитирани от CNN. Причината е, че количеството на водата в река По, захранваща 30 процента от фермите в страната, силно е намаляло, което застрашава производството на популярното сирене, съобщава БТА. Според Масимилиано Фацини, […]