Тези 4 зодии ще предадат любимите си хора при първа възможност

NetNews

Звездите могат да разкажат не само за съдбата на човек, но и да разкрият неочаквани черти на неговия характер. Астролозите посочват четири знака от зодиака, чиито представители могат да изневерят на близките си във всеки един момент. Ето кои са те:

Скорпион

Скорпионите по природа са целеустремени личности. Те винаги искат повече, въпреки трудностите, така че не трябва да очаквате тяхната помощ. Освен това представителите на този знак умело манипулират слабостите на близките си за лична изгода, пише dariknews.bg.

Стрелец

Представителите на знака са способни на предателство и професионално знаят как да скрият истинските си емоции, така че трябва да се отнасяте към тях с повишено внимание. Те бързо се запалват от всяка идея, но също толкова бързо могат да изстинат.

Лъв

На пръв поглед благородните Лъвове всъщност могат да се окажат егоисти, които се грижат само за собствения си комфорт. Представителите на този знак показват безразличие към непознатите, но и тяхната лоялност към близките може да бъде заменена с истинско предателство.

Риби

Никой не подозира мечтателните Риби в предателство. Те имат определена позиция, върху която е почти невъзможно да се повлияе. Представителите на зодията не обичат да поемат рискове, затова не могат да се справят с проблемите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

БСП одобри управленската програма

БСП окончателно одобрява управленската програма на „Продължаваме Промяната“ и очаква партията да събере подкрепата на 121 депутати, за да върне изпълнен мандат. Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова след заседание на Националния съвет на партията. „Очакваме ПП да проведе до края разговорите за подкрепа на правителство и да гарантира […]