Тен Хаг иска още един нидерландец в Ман Юнайтед

NetNews

Защитникът на Интер Стефан де Врай се очертава като една от основните цели на Манчестър Юнайтед за лятото. 30-годишният бранител се присъедини към „нерадзурите“ от Лацио през 2018 година и оттогава има 163 мача за италианския гранд.

Но настоящият му договор изтича следващото лято, така че клубът е отворен към идеята да го продаде възможно най-скоро, за да избегне риска да го загуби без пари догодина. Според италианското издание „Gazzetta Dello Sport“, Манчестър Юнайтед се интересува от потенциален трансфер на нидерландския национал.

Привличането на нов защитник е на върха на списъка с приоритети за новия мениджър на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг и се твърди, че той обмисля да вземе именно сънародника си на „Олд Трафорд“.

Информацията допълва, че, ако на бранителя му бъде разрешено да напусне, то Юнайтед е много вероятно да отправи сериозна оферта.

В същото време на „Олд Трафард“ продължават да преследват централния защитник на Аякс Лисандро Мартинес, като се твърди, че са отправили предложение за аржентинеца на стойност от 43 милиона паунда. Интерес към Мартинес обаче има и от страна на Арсенал.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Руски бизнесмен: Изгонването на най-безполезните чиновници е нещо добро

„Според мен, колкото по-малко държавници има тук – толкова по-добре. Особено тези чиновници, които са най-безполезни. На фона на тези тежки времена няма смисъл да държим толкова много сгради и друго обезпечение в дипломатическите служби в други държави. Според мен 130 души, работещи в посолствата в трите града на България […]