Автоматичното превключване на скорости ще бъде достъпно при Tesla Model 3 и Model Y

NetNews

Автоматичното превключване на скорости бе въведено с представянето на обновената Tesla Model S и Model X през изминалите месеци, а публикация в Twitter потвърждава, че то ще бъде налично и за останалите два актуални модела на марката, Model 3 и Model Y.

Мъск публикува информацията в Twitter като сподели, че всеки автомобил на марката, който е оборудван със Full Self-Driving (FSD) функция ще може да се възползва от автоматичното превключване на посоката.

You don’t even need to touch the shifter in new S. Auto detect direction will come as an optional setting to all cars with FSD.

— Elon Musk (@elonmusk) July 19, 2021

По този начин от Tesla искат да улеснят максимално шофьорите като не ги карат да превключват скорости, което може да е особено полезно при маневриране или пък когато се изисква бърза реакция при обратен завой например.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кирил Петков разкри канен ли е да бъде премиер

Никой не се е свързвал с мен за разговори за премиер за бъдещ редовен кабинет. Това заяви служебният икономически министър Кирил Петков на въпрос дали може той да е номинацията на Демократична България за министър-председател. В интервю за "Свободна Европа" той бе категоричен, че не би влязал в бъдещо правителство […]