Акциите на Tesla поскъпнаха отново

NetNews

След като през изминалата седмица от Tesla изнесоха отчета си за продадени автомобили през първото тримесечие на тази година, ето че акциите на компанията се раздвижиха в положителна посока и достигнаха нови нива.

Ценните книжа на американската компания отбелязаха ръст от над 7%, поради добрите показани резултати от хората на Мъск за първите три месеца през които компанията е оперирала на различните пазари. Припомняме, че от Tesla се похвалиха с рекорден брой доставени автомобили от началото на годината.

Въпреки пандемията и глобалната липса на някои части в световен мащаб, то според отчета на Tesla, компанията е доставила 184 800 автомобила, като това надмина очакванията на различни експерти. Според по-голямата част от статистиците, то бройката трябваше да е около 170 хиляди при най-добрите варианти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

53-годишен мъж е задържан за убийството в ловешкото село Бежаново

В рамките на едно денонощие, в резултат на предприети активни полицейски действия е установен и задържан 53-годишен мъж от село Бежаново, съобщиха от пресцентъра на МВР. Според събраните до момента данни той е причинил смъртта на 51-годишен мъж при управление на МПС. След това водачът се укрил заедно с превозното […]