Електрическото SUV на Porsche ще бие Taycan по пробег

NetNews

Само няколко месеца ни делят от представянето на първото електрическо SUV на Porsche, което за разлика от стандартния Macan ще бъде построено на изцяло новата платформа за електрически возила на VW Group – PPE (Premium Platform Electric)

Все още не са разкрити много технически подробности за модела, но знаем, че той ще разполага със „значително по-голям пробег в сравнение с Taycan”. Ако вземем под внимание слуховете, то SUV-то ще разполага с над 480км пробег с едно зареждане, като за начало ще се предлага в две различни версии, но няма да е изненада ако след това на пазара се появят и още.

Електрическият Macan ще бъде и доста по-различен на външен вид, както може да видите и от снимките. Липсата на традиционна предна решетка не е изненадваща, а фаровете приличат на такива, които са взети директно от Taycan. Задницата също е доста променена, като това се е отразило и на линията на тавана и задния капак.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Благотворителен концерт с принц Хари и Меган Маркъл събра над 300 млн. долара

Благотворителният концерт на "Глоубъл ситизън" за набиране на средства, който насочва вниманието към необходимостта от равноправие в поставянето на ваксини срещу COVID-19, събра 302 милиона долара, надхвърляйки поставената цел в кампанията на организациятa. От "Глоубъл ситизън" съобщават, че на концерта "Vax Live: The Concert to Reunite the World" са събрани […]