Ето какво може да представи Apple с iPhone 13

NetNews

Apple представи iPhone 12 преди само няколко месеца, но компанията от Купертино няма време за губене и едва след няколко месеца трябва да видим и негов наследник в лицето на iPhone 13. Очаквано се появиха и редица слухове, част от които най-вероятно ще останат само в писанията и няма да стигнат до новия флагман на американската компания.

Най-вероятно смартфонът ще се предлага в четири различни версии, подобно на iPhone 12, като те ще предлагат различни характеристики и различен размер. Една от дългоочакваните функции е връщането на Touch ID, който за последно видяхме при iPhone 8. При новото поколение смартфон, той ще е вграден под дисплея, като най-вероятно ще се запази и Face ID функцията за лицево разпознаване.

Със сигурност ще видим и нови подобрени камери, като не е изключено и добавянето на още един сензор за още по-добри снимки при Apple-ските устройства. Не е изключено от Apple да подобрят и екраните си, като представят iPhone със 120Hz дисплей, подобен на тези Samsung S21.

Последно, но със сигурност не и по важност, някои издания твърдят, че новият iPhone няма да разполага с никакви портове. През изминалата година от Apple представиха Mag Safe, което позволява безжично свързване на зарядни и различни аксесоари и подобно на премахването на жака за слушалки, така няма да е изненада, ако от компанията премахнат и Lightning порта за зареждане.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сачева: ГЕРБ ще предложи нормално правителство, името на премиера не е ясно

ГЕРБ ще предложи правителство, заяви Деница Сачева в предаването "Лице в лице" по bTV. "Ще предложим нормално правителство, за което ще потърсим подкрепа от парламентарно представените партии и съответно, ако не получим такава, ще върнем мандата. В партия ГЕРБ има достатъчно личности, които биха могли да заемат министерски позиции", отбеляза […]