Ето как ще звучат електрическите “М-ки” на BMW (ВИДЕО)

NetNews

Преди няколко месеца от BMW представиха поредния електрически модел в лицето на четиривратото купе i4, като още тогава загатнаха, че по-напред във времето ще видим и M версия, която също ще бъде електрическата.

От компанията все още разработват първата електрическа М-ка, но започнаха да разкриват все повече подробности за нея. Към момента не са известни техническите характеристики на модела, но пък вече знаем как ще звучи i4M.

За разлика от останалите електрически автомобили при които единствения звук, който чувате е този от гумите, BMW иска да придаде малко повече агресия на електрическите М модели, като възпроизвеждат звук през колоните в автомобила. Звукът е дело на Ханс Цимер и инженери от германската марка и може да бъде чут към самия край на клипа под този текст.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Горяща мазнина подпали жена в Добрич

Възрастна жена е пострадала при пожар в жилището си в Добрич. Това става ясно от бюлетина на ГД ПБЗН, пише dobrudjabg. Вчера около 14.30 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Добрич е получено съобщение за пожар в апартамент в квартал „Балик“. Пострадала е 61-годишна жена, която е с леки […]