Ето как ще се превключват скоростите при новата Tesla (ВИДЕО)

NetNews

Едно от нововъведенията при обновената Tesla Model S е интересната форма на волана, а заедно с нея и липсата на превключвател за скорости, който в предишните модификации бе разположен на кормилната колона.

Много от феновете на марката зададоха въпроса, как точно ще се между "D" и "R" при новите модели на Tesla, като някои дори смятаха, че за това ще следят различни датчици, които да определят посоката на движение, според препятствията които има пред и зад автомобила.

Разбира се, това не се оказа вярно, а кратко видео, споделено в Twitter показва как точно ще се превключват скоростите при обновеният Model S. Както и повечето от останалите функции, така и тази ще се командва от големия дисплей, разположен в средата на таблото. Чрез докосване и издърпване на предната или задната част на виртуална кола ще може да определяте и посоката в която искате да се движите. Вижте видеото.

Ok, so this is how u change gears on the new S/X ??@elonmusk @tesla pic.twitter.com/dXtsSzQBAS

— Michael Hsu (@hsumacher) March 24, 2021

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Транспортираха от Хърватска наш военен с COVID-19

Военнослужещ, изпълняващ мисия в Хърватия, е транспортиран с COVID-19 в Пловдив. Мъжът е в тежко състояние в следствие на вируса, съобщи TrаfficNews. Българският военен самолет пристигна на летище "Крумово" минути след 14,00 часа. На пистата той бе чакан от две линейки на Военно медицинска академия. Екип на РЗИ-Пловдив са били […]