Знаете ли защо Apple не направи iPhone 9?

NetNews

iPhone X бе представен през 2017 година, като стана пряк наследник на iPhone 8 и още тогава голяма част от хората си зададоха въпроса, какво се случи с iPhone 9 и ще видим ли изобщо такъв модел някога?

Всъщност от Apple едва ли ще се върнат някога към числото 9 за своя смартфон, а пропуска при представянето на iPhone X, всъщност не е случаен. На 29 юни 2007 година, Стив Джобс представя първия iPhone, познат още като iPhone 2G и започва една нова ера при малките устройства, които почти всеки носи в ръцете си днес.

През 2017 година се навършиха точно 10 години от представянето на първия iPhone и от Apple решиха да отбележат това като пропуснат iPhone 9 и покажат iPhone X, където Х се чете като 10, изписано с римски цифри и чества юбилея от премиерата на смартфона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дончева: Преодоляването на инвазията на „калинките“ тепърва предстои

„Преодоляването на инвазията на калинките тепърва предстои и размахът на служебното правителство само ни помага да намалим задачите на следващото правителство“. Това каза в интервю за предаването „Тази събота“ лидерът на „Движение 21“ и водач на кандидатдепутатската листата на „Изправи се! Мутри вън!“ във Варна Татяна Дончева по повод рокадите, […]