Камера на Tesla засне как крадци разбиват Toyota на светофар (ВИДЕО)

NetNews

Запис от автомобил на Tesla показва как крадци разбиват задно стъкло на Toyota Prius и отмъкват раница от него. Инцидентът става в Сан Франциско, като колата е ограбена докато чака на светофар. Във видеото публикувано от потребителя Amergang5 в Twitter се виждат записи от камерите на Tesla, които показват точно как се стига до отмъкването на оборудване на стойност над 7 хиляди долара.

На първата част от записа се вижда как Prius-ът чака в задръстване, а зад него се приближава черна Honda Accord, като най-вероятно това е и моментът в който крадците са видели чантата в багажника на Toyota-та. Следващата част показва как хибридното возило спира на светофара, а черната Honda паркира до него.

Задната врата на Accord-а се отваря, а от нея слиза мъж с качулка, който разбива задното стъкло и грабва раницата в която има фотографско оборудване на стойност над 7 хиляди долара. Въпреки, че записите не са с висока резолюция, номерът на Honda-та е видим, което би трябвало да помогне на разследващите да открият крадците. Повече може да видите във видеото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Валентино Роси: 14 години без титла е ужасно дълъг период за легендарен отбор като Ferrari

Във Формула 1 Валентино Роси от дете е фен на Ferrari и продължава да се вълнува от състоянието на най-обичания отбор по света. През 2006 година седемкратният световен шампион в клас Moto GP направи успешни тестове на пистата „Рекадо Тормо“ и постигна време с едва 0.7 секунди по-бавно от това […]