Каравана от типа „направи си сам“, базирана на Volkswagen T6

NetNews

Тази, доста нестандартна каравана беше забелязана в Украйна. Очевидно е направена от Volkswagen T6, или по-скоро от неговата задна част. Каросерията е останала непроменена, като дори са запазени и плъзгащите се врати.

Такова решение се оказва не само оригинално, но и практично. В интериора на караваната сега има двоен разтегателен диван, кухня с мивка, телевизор и аудио система. LED подсветка може да променя цветовете в салона.

Освен това на покрива са монтирани слънчеви панели, които зареждат акумулаторен блок, разположен под пода на караваната. Когато леглото се сгъне има място и за маса за хранене. Като цяло компактна и доста практична каравана от типа "направи си сам".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Левски се разбра за дълг от около 100 хиляди евро

Шефовете на Левски са успели да стигнат до споразумение с ръководството на втородивизонния Септември София относно дълга, който имаха заради трансфера на Здравко Димитров. Преди около месец се появиха информации, че „сините“ имат да плащат около 100 хиляди евро за младия футболист. Дори имаше опасения, че заради този дълг на […]