Конър Макгрегър с ново Lamborghini с мощност… 4000 конски сили

NetNews

Ирландският спортист в смесените бойни изкуства се похвали в Instagram с нова покупка – най-бързата спортна яхта на Tecnomar – Lamborghini 63. Яркозелените изображения на лодката на Макгрегър, бяха придружени с кратък надпис: „Моето Lamborghini е готово“.

Задвижван от двойка V12 двигатели всеки с мощност от по 2000 конски сили, този модел дебютира преди година. Освен италианската Sea Group, в разработването на яхтата са участвали дизайнери от Lamborghini Centro Stile. Индексът 63 е в чест на годината на основаване на италианския автомобилен производител – 1963.

Според непотвърдена информация, 19-метровата яхта с тегло 24 тона, способна да ускори до 111 км/ч, струва на ирландеца около 4 милиона долара. От тях, половин милион долара Макгрегър похарчил за опции, когато поръчал водното суперавозило миналия октомври.

Между другото, в корабостроителницата Tecnomar ще бъдат построени общо 63 такива яхти, а ирландецът стана собственик на дванадесетата от тях. Това е и любимият му номер.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Локализираха голям пожар в Хисарско

След 17.00 часа вчера следобед голям горски пожар бушува в хисарското село Кръстевич. Огънят е обхванал около 300 дка широколистна гора. Все още в землището на селото горят сухи треви и широколистна гора, като огънят е обхванал площ около 100 декара. Рано тази сутрин пожарът е локализиран. На място са […]