Мобилно приложение ще помага с поставянето на детско столче в Toyota

NetNews

Toyota обнови приложението си за смартфони в което може да се намерят различни функции, както и ръководство за по-голяма част от новите им модели, като добави интересна функция в помощ на родителите. Поставянето на детско столче може да е трудна задача за някои или поне в първите месеци на родителския живот, за това от японската компания са готови да помогнат.

За сега екстрата е налична само за моделът Siena, който се продава в САЩ, но от Toyota обещават разширяване на функционалността в следващите месеци и подобряване на услугата. След като изберете моделът на автомобила в който ще поставяте столчето е нужно да изберете неговият тип и седалката, където то ще се монтира.

Когато сте готови с избора си, приложението автоматично показва инструкции за извършването на процедурата, като заедно с това може да изгледате и видео, отново придружено с подробни инструкции, които да ви улеснят още повече.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да определим "паричните зони" в жилището?

Последователите на учението Фън Шуй твърдят, че във всяко жилище има области, които са отговорни за благосъстоянието. Ако активирате циркулацията на паричната енергия, тогава финансовото състояние определено ще се подобри и всичко планирано ще се сбъдне. Китайците вярват, че къщата е живо същество, с което се научават да си взаимодействат, […]