Най-безопасният електромобил е шведски (ВИДЕО)

NetNews

В последните краш тестове на автомобили на организацията IIHS, два модела се бореха за приза "Най-безопасен електромобил". Това са електрически автомобили Ford Mustang Mach-E и Volvo XC40 Recharge. Като цяло и двете коли бяха определени като безопасни, но Volvo-то надделя с малко.

Ford Mustang Mach-E беше обявен за Top Safety Pick, а Volvo XC40 Recharge – Top Safety Pick +. Между другото, за да спечели Top Safety Pick +, автомобилът трябва да получи оценка „Добър“ във всичките шест краш теста.

Автомобилът Volvo, който може да бъде закупен за $ 55 085 в САЩ няма нито един недостатък по отношение на безопасност. Но Ford Mustang Mach-E, който се предлага за $ 43,995, не получи тъй желания "+" заради основните си светлини. Все още не е ясно дали фаровете на електрическия Mustang ще бъдат подобрени като част от първия рестайлинг.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Футболна половинка: От трети клас децата ми се смееха, че имам големи гърди, вече живея щастливо с тях!

Любимата на звездата на Наполи Дрис Мертенс – тв водещата Катрин Керхофс се похвали с операция за намаляване на бюста. За разлика от повечето жени, които се решават на интервенция на бюста, блондинката призна, че е щастлива с новите си по-малки гърди. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от […]