Най-евтиното Bentley, което струва 400 паунда

NetNews

Ако разглеждате пазара за чисто нови луксозни автомобили, то ще видите, че най-евтиното предложение от Bentley за такова возило е около 200 хиляди евро, но пък ако просто искате да притежавате Bentley,което да е на колела и да се движи, то може да го направите срещу 395 паунда.

Както може да видите и от снимките, Bentley-то всъщност е част от аксесоарите на британската компания. Това е детска триколка на луксозния бранд, която е на цената на употребяван автомобил от 90-те години. Подходяща е за деца над 1 година и може да се похвали с джанти и седалка, като на големите автомобили.

Ромобоидните шевове на седалката са същите като тези на лимузините на компанията, а джантите са с дизайн който може да намерите из хилядите опции при поръчка на автомобил. Цветовете в които може да поръчате триколката, са същите в които може да поръчате и Bentayga, като дори не трябва да доплащате за тях.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-ниско потребление на парно през февруари

През февруари потребителите на парно в София са ползвали по-малко топлинна енергия в сравнение със същия период на миналата година – съобщават от Топлофикация София. Основните причини за по-ниското потребление са по-топлото време и по-краткия отоплителен период. По-ниската консумация на топлинна енергия ще се отрази на сметките за февруари. Предварителният […]