Най-новият автопилот на Tesla FSDbeta v9 Pure Vision в реална обстановка (ВИДЕО)

NetNews

Актуализираната девета версия на автопилота на Tesla вече е достъпна за изтегляне от собствениците на американските електрически превозни средства, които са платили за допълнителен софтуерен пакет на стойност 10 000 долара. В новата версия на автопилота има две основни подобрения: увеличава се скоростта на решението на автопилота и се подобрява функцията за маневриране в трудни пътни ситуации.

Във видеото, публикувано в YouTube, можете да видите актуализираната визуализация на системата за автопилот, позволяваща по-точно маневриране в реални ситуации. Автопилотът подобрява и качеството на проверката на пасивния контрол на движението на водача.

В началото на юли Илон Мъск призна в Twitter, че процесът на проектиране и пускане на безпилотна интелигентна система за управление на електрически превозни средства е много по-трудоемък, отколкото изглеждаше в началото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Fibank стартира деветото издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

За девета поредна година авторитетният конкурс „Най-добра българска фирма на годината“ ще отличи най-успешните български компании. Инициативата се провежда благодарение на Първа инвестиционна банка (Fibank). Мисията на проекта е да насочи общественото внимание към добрите примери в бизнеса, да докаже, че в България има компании на световно ниво и да […]