Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар

NetNews

Пазарът на електрически четки за зъби със сигурност не е от най-интересните и пълни с новости, но през последните години има много интелигентни решения, с които различните производители са привлекли вниманието на обществеността. Решения, свързани с нашите смартфони, които могат да предоставят статистика за стила на четкане, както и индикации и предложения за по-добра хигиена на устата ни.

Сред компаниите, свързани с марката Xiaomi, откриваме Oclean, която пусна на пазара новия Ocelan X Pro, който се различава от останалите поради интеграцията на сензорен екран, който много напомня на екрана на Mi Band 4, както и серия от подобрени сензори в сравнение с миналите поколения.

Както споменахме по-горе, особеността на това устройство се крие в 0.96 инчовия TFT цветен сензорен екран, разположен на предната страна на дръжката, който от своя страна предлага физически бутон за потвърждаване на определени действия, отличаващ се със сребърен пръстен. Използваните материали са непрозрачен ABS за дръжката с полу-грубо покритие, като по този начин увеличава сцеплението с четката, като се има предвид, че тя може да се плъзне поради наличието на вода.

Oclean X Pro се захранва от батерия с капацитет 800 mAh, която се зарежда за около 2 часа и ви позволява да достигнете максимум 40 дни употреба при „класическо“ използване и до 20 дни автономност с „динамично“ използване или чрез използване на многото характеристики и степени на интензивност на четкане, предлагани от продукта.

Тази електрическа четка, разполага с Bluetooth 5.0, който позволява предаването на статистики за почистването на нашия смартфон, използвайки придружаващото приложение, налично както за Android, така и за iOS. Разбира се, IPX7 сертификатът не липсва, което не е съвсем очевидно с оглед на сензорния дисплей, поставен в дръжката.

Oclean X Pro посредством звуковия електродвигател успява да достигне до 42000 трептения в минута, но без да издава висок шум (само 45 dB), още едно предимство за тези, които са принудени да стават рано сутринта.

Всичко това е възможно благодарение на 6-осния жироскоп и сензор за налягане, като по този начин следи нашите движения като наклон на четката за зъби, предлагайки наистина зашеметяваща грижа от събраните данни. Подробният отчет за почистването с общ резултат от 0 до 100 точки ще ви помогне да подобрите, да проследите напредъка си и да развиете по-добри навици за почистване.

Може да избирате от 5 режима на работа: Clean, Massage, Polish, White и Gentle: Clean: за ежедневна употреба. Обикновено се използва сила на почистване между 19 и 32. Massage: за масажиране на венците. Обикновено се използва сила на почистване между 1 и 32. Whitening mode: за премахване на повърхностни петна само за 2 мин. Обикновено се използва сила на почистване между 19 и 32 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Преустановиха машинното гласуване в цялата област Велико Търново

Машинното гласуване в област Велико Търново е преустановено, съобщи говорителят на ЦИК – Таня Цанева. Става въпрос за разменени имена и номера при преференциите. В 67 СИК във Велико Търново в началото на изборния ден също имаше проблем с машината за гласуване. В града има 425 избирателни секции, в 313 […]