Новите модели на Jeep ще имат челно стъкло като на смартфон

NetNews

Ако притежавате смартфон, то най-горната част на екрана му най-вероятно е направена от Gorilla Glass, което го прави доста по-издръжлив на надрасквания и напуквания при злополуки. Именно за това от Jeep са решили да използват същото стъкло, но за нуждите на своите всъдеходи.

Според слухове на хора, приближени до Jeep, новите варианти на Wrangler и Gladiator ще могат да се поръчат със специфичната опция, която ще струва едва около 100 долара повече, спрямо стандартното стъкло, което се използва в момента.

Целта на марката е ясна, а именно по-издръжливо челно стъкло при различни преходи в гората, пустинята или къде собственикът на 4х4 возилата реши да ги отведе. Според същите източници, Jeep се надява новата екстра да е една от най-предпочитаните и да бъде избирана в 80% от случаите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кралицата има ново корги

Британската кралица Елизабет Втора има ново кученце от породата корги, което е получила след трагичната кончина на единия от питомците ѝ, съобщава сайтът на сп. "People", позовавайки се на публикация във в. "The Sun". Според таблоида 6-месечното четириного е подарък на 95-годишната кралица от сина ѝ принц Андрю и дъщерите […]