Новите смарт часовници на Samsung ще пристигат без зарядно в комплекта?

NetNews

Когато през изминалата година от Apple представиха новия iPhone 12 без адаптер за контакт в комплекта, редица критици и фенове на марката се поставиха против това, но от Apple не промениха решението си и изглежда хората просто свикнаха с това, подобно на случая с аудио жаковете преди години.

Въпреки, че компанията отнесе редица подигравки от Samsung, то след известно време корейската компания също започна да предлага някои от устройствата си без адаптор в комплекта, а изглежда, че към списъка се добавят и още няколко такива.

Четвъртото поколение на смарт часовниците Galaxy Watch и Watch Active най-вероятно също ще се предлагат без адаптор за контакт в комплекта според различни източници. В кутиите ще можем да открием безжично зарядно, кабел и самото устройство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Фенове се нахвърлиха върху Камелия

Криза на възрастта ли удари Камелия, се чудят мнозина. 50-годишната чалга дива прави глупост след глупост с визията си, поне така смятат голяма част от феновете ѝ в мрежата. След като певицата шокира всички с пълната промяна на носа си преди няколко месеца, днес тя буквално вече не прилича на […]